Valahol Európában

 

A Pécsi Nemzeti Színház a 2021. október elején bemutatásra kerülő Valahol Európában című musicalhez kiválóan éneklő, jó mozgáskészséggel rendelkező, 7-14 év közötti elsősorban fiúk, de lányok jelentkezését is várja főszerepre, kiemelt szerepekre és csoportos szerepekre, az alábbiak szerint:

Első körben kizárólag online meghallgatást tartunk. Kérjük a jelentkezőket, hogy készítsenek egy videót, amin legfeljebb 1-1 perc terjedelemben énekelnek egy népdalt, vagy műdalt, illetve előadnak egy mesét, vagy meserészletet.

Júniusban, a szereplőválogatás második körében a videók alapján kiválasztott gyerekek részére színházunk személyes meghallgatást szervez, amin a kiválasztott gyerekek szüleit is tájékoztatni fogjuk a gyerekek várható elfoglaltságáról. A produkcióba beválasztott gyerekek részére a próbafolyamat előreláthatólag 2021. augusztus 24-én kezdődik.

A jelentkezési lapot és az elkészített videókat 2021. május 25. napjáig egy filemegosztó szolgáltató (pl. wetransfer, googledrive) segítségével a valaholeuropaban@pnsz.hu email címre várjuk. A szereplőválogatással kapcsolatos esetleges kérdéseiket a titkarsag@pnsz.hu email címen tehetik fel.